Hatayspor’da Beklenen Oldu

Bayram Toysal İle Yollar Ayrıldı Hatayspor’da son Akhisarspor iç saha yenilgisi sonrası yaşanan çalkantılar, teknik direktörle yolların ayrılması ve yeni teknik direktörle anlaşılması ile şimdilik duruldu gibi. Hatayspor Kulübü, dün resmi bir açıklama ile Teknik Direktör Bayram Toysal’la yolların ayrıldığını duyurdu. Hatayspor kulübü resmi açıklaması şöyle: “Teşekkürler Bayram Toysal. ‪Teknik Direktörümüz Bayram Toysal ve ekibi […]

Bayram Toysal İle Yollar Ayrıldı

Hatayspor’da son Akhisarspor iç saha yenilgisi sonrası yaşanan çalkantılar, teknik direktörle yolların ayrılması ve yeni teknik direktörle anlaşılması ile şimdilik duruldu gibi. Hatayspor Kulübü, dün resmi bir açıklama ile Teknik Direktör Bayram Toysal’la yolların ayrıldığını duyurdu.
Hatayspor kulübü resmi açıklaması şöyle:
“Teşekkürler Bayram Toysal. ‪Teknik Direktörümüz Bayram Toysal ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bayram Toysal ve ekibine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.”
-15 Maçta 28 Puan-
Hatayspor’la yollarını ayıran Teknik Direktör Bayram Toysal’ın karnesine bakıldığında, geride kalan 15 hafta içinde, 15 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ile 3 yenilgi bulunuyor.
Bordo-Beyazlı ekibi yaklaşık 5 ay çalıştıran Bayram Toysal döneminde, Hatayspor’un maç başı puan ortalaması 1,8 oldu. Bir ilginç tesadüf ise, Bayram Toysal’ın ilk yarıda Eskişehirspor maçı öncesi Hatayspor’a gelmesi, gidişinin de yine bir Eskişehirspor maçı öncesi olması! -Cemil Yıldız-

Exit mobile version