Hatayspor’da EMRE ile yollar ayrılıyor

Ara Transferde Gidecek Hatayspor’da, Emre Çolak ile yolların ayrılmak üzere olduğu öğrenildi. Güvenilir kaynaklara göre, teknik heyetin, son kupa ve lig maçlarında ısrarla sahaya sürmediği Emre ile yolların ayrıldığı ve ara transferde futbolcunun başka bir kulübe gideceği kaydediliyor. Emre, Türkiye’de Galatasaray forması altında yıldızlaştıktan sonra, Avrupa’ya gitti. Ancak bekleneni veremedi, yurda döndü. Karagümrük’te yine kadroya […]

Ara Transferde Gidecek

Hatayspor’da, Emre Çolak ile yolların ayrılmak üzere olduğu öğrenildi. Güvenilir kaynaklara göre, teknik heyetin, son kupa ve lig maçlarında ısrarla sahaya sürmediği Emre ile yolların ayrıldığı ve ara transferde futbolcunun başka bir kulübe gideceği kaydediliyor.

Emre, Türkiye’de Galatasaray forması altında yıldızlaştıktan sonra, Avrupa’ya gitti. Ancak bekleneni veremedi, yurda döndü. Karagümrük’te yine kadroya giremedi. Hatayspor’da da ligde 15.haftaya kadar ilk 11’de 5 maçta, daha sonradan da 3-4 maç olmak üzere, toplam 9-10 maçta kadroda yer aldı. Ancak beklentilerin gerisinde bir performans gösterdi.

Emre’nin Hatayspor’da forma giyemediği için mutlu olmadığı, yönetim ve teknik heyetin de Emre’den istedikleri performansı alamadıkları biliniyor.

EMRE YORUMLARI

Bu arada Emre ile yolların ayrılması olasılığı ve gelişmesi spor kamuoyunda duyulunca, çeşitli yorumlar da geldi. İşte, sosyal medyada yer alan o yorumlardan bazıları:

Hanifi Yanmaz: Çok isabetli karar. Kamil Ahmet’i de beraber götürsün!

Mustafa Kutlu: Çok şükür.

Murat Lek: İyi olmuş, hiç katkısı olmadı. Boşa para harcandı. Sadece ismi kalmış, içi boş futbolcu.

Abdurrezzak Ergen: Bir daha Hatay’ın üzerinden bile geçme.

Tamer Ersoy: Altay’ımıza gelir inşallah. Çok iyi bir oyuncu.

Nihat Yoğurucu: Tamer Ersoy, inşallah bir an önce alırsınız! Hayrını görün! Adı var, kendisi yok.

Hüseyin Alkan: İyi olmuş! Çöptü zaten!

Santürk Hacı Adnan: Yani hiç bir işe yaramıyor. İçimizdeki İrlandalı gibi bir şey…

Abdo Akay: Çok iyi olur.

Emrah Kaya: İyi olsa, Karabük yollamazdı. Paraya doymuş boş topçu.

Ahmet Sürmüş: Yolu açık olsun. Yedek kulübesinde hiç hayrı dokunmayanlara da yol verilmeli bence…

Çağrı Açıkgöz: İskenderunspor’a hayırlı olsun!

Mustafa Kutlu: Çok şükür.

Aykan Yılmaz: Adam, keyif yapmaya gelmiş. 1 yılını kurtardı! Ohhh missss… Taraftarı küçümseyen, hor gören, taraftar çağırmasına rağmen tribüne gelmeyen, zerre katkısı olmayan kişi.

Ozcan Böcek: Gönder gitsin, boş!

Ender Büyükaşık: Ömer Hoca ve sistemle alakalı bir şey yok. Şu ana kadar Ömer Hoca, Ribeiro, Traore ve Diouf’un üstün performansıyla bu noktaya geldik. Umutlanmayın, hamle oyuncunuz yok! Tüm kulübe vasat, hatta ilk on birdeki 5, 6 futbolcu bile vasat. Tek çözüm, devre arası bu vasat oyuncuların yerine 5, 6 tane kaliteli oyuncu almak, özellikle bir forvet ve iki kanat oyuncusu.

Exit mobile version