Hatayspor’da Simon Falette Ayrılığı

Hatayspor, 31 yaşındaki Gineli defans oyuncusu Simon Falette’in 2024 yılında bitecek sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla feshetti. Hatayspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada deprem sonrası yaptığı fedakarlıklar ve kulübe olan emekleri için teşekkür etti. Yapılan açıklamada ise Simon Falette için bir takım belirtilmedi. Sadece bundan sonraki kariyerinde başarılar dilendi. Falette’in Hatayspor ile 1 yıl daha […]

Hatayspor, 31 yaşındaki Gineli defans oyuncusu Simon Falette’in 2024 yılında bitecek sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla feshetti.

Hatayspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada deprem sonrası yaptığı fedakarlıklar ve kulübe olan emekleri için teşekkür etti. Yapılan açıklamada ise Simon Falette için bir takım belirtilmedi. Sadece bundan sonraki kariyerinde başarılar dilendi.

Falette’in Hatayspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu. Geçen sezon Süper Lig’de 8 maça çıkan 31 yaşındaki stoper 578 dakika sahada kaldı. Tecrübeli oyuncu 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giymişti.

Exit mobile version