Hatayspor’da Taraftar “Transfer” İstiyor

1-1’lik Kasımpaşa beraberliği sonrası Hatayspor taraftarları, takımın yetersiz olduğunu ve ligde rakipleriyle bu kadro ile boy ölçüşemeyeceğini belirterek, acilen kaliteli transferler yapılmasını talep ediyor. İşte bazı taraftar mesajları: Tuncay CND: Stoper, sağ kanat, yaratıcı 10 numara, 3 bölgede top tutup kenarlara forveti paslarıyla besleyebilecek bir 10 numara ve sol bek transferi elzemdir. İzzet Blallı: Her […]

1-1’lik Kasımpaşa beraberliği sonrası Hatayspor taraftarları, takımın yetersiz olduğunu ve ligde rakipleriyle bu kadro ile boy ölçüşemeyeceğini belirterek, acilen kaliteli transferler yapılmasını talep ediyor. İşte bazı taraftar mesajları:

Tuncay CND: Stoper, sağ kanat, yaratıcı 10 numara, 3 bölgede top tutup kenarlara forveti paslarıyla besleyebilecek bir 10 numara ve sol bek transferi elzemdir.

İzzet Blallı: Her iki takımı da kutluyorum çünkü biri memleketim, diğeri beni bağrına basan 16 kahrımı çeken Kasımpaşa.

Yunus Güçlü: İlk senedeki Santos, Ribeiro, Diouf gibi bir omurgayı oluşturmadıkça hep küme düşme korkusu yaşar bu takım. – Alt lig kadroları bizden iyi. – Lider topçu yok.

Yusuf Işık: 7 numara formalı Funso ne ya? Bu mu yeni transfer! Yazık yazık valla billa yazık.

Kadir Tağ: Bu kadroyla mücadele bu kadar, maşallah yönetimin hepsi çok bilgili.

Mustafa Kalçın: Özhan Pulat Hoca, bu puan kaybı senin eserindir; Pedro’yu oyundan alıyorsun, yerine Hatayspor’da U19’da forma bile giyemeyecek Hodžić’i oyuna alıyorsun ve Hatayspor’u 30 dakika sahada 10 kişi bırakıyorsun…

Şirin Bey: 17 numara çok kötü olmasına rağmen göremedi, 7 numara çok yoruldu ve bu iki futbolcu değişmedi, inanılmaz bir olay.

Orhan Faiz: Nikahına kıyılmış kaleci Erce Hatayspor’un, her sene devam ediyor. Yönetimi anladım, ricayla gelen sadece görsellik yönetim. Bu futbolcu ve yönetim grubuyla düşmemek bir mücize olur sadece.

Mehmet Özbek: Abi Allah için kim doğru ki? Bu yanlış olsun, takım komple PTT Lig’te oynayamaz, inan bana 1 puan almamız mucize.

Şirin Bey: Rui Pedro neden alındı, o da anlamadı. Tek güzel değişiklik Stranberg yerine gelen Okoronko idi. Hoca özünden çıkıp kağıda bakıp oyun kırmaya çalışıyor. Tribünlere oynamak bu beceriksizlik ve tam fiyasko oldu.

Hilmi Deliğa: Valla, hi abi ben de anlamadım olayı. Biz hevesleniyoruz, bu ligde biz de varız diyoruz, Özhan Hoca’nın açıklamaları çok güzel, mutlu oluyoruz ama baktığımız zaman sahada oyun yok, mücadele yok, istek yok, azim yok. Yok yok yok abi.

Hediye Seyitoğlu: Herkes bir çekilsin hele, size antekece cevap vereceğim. – Öküz öldü, ortaklık bozuldu. Paralar suyunu çekti. Bir müddet Hatayspor geri planda kalacak. Az sabredin.

Yusuf Sbever: Kadı öpüldükten sonra hocaya yazsan ne yazar.

Yusuf Işık: Hocam gittikleri hiçbir takımda başarıları yok ki! Bundan dolayı bir beklenti de olma. Ne Pulat ne de Fatih Kavlak.

Mustafa Kılınç: Çare İlhan Palut, bu takıma yırtıcı forvet, Emre Mor gibi orta saha şart. Takım ruh gibi gol atacak adam yok. İlhan Palut geri gelmeli, bu Özhan Hoca ile iş yürümez. Burası Süper Lig, adam daha önce takım çalıştırmadan direkt Süper Lig’de görev almak zor. 10. haftada gider, zaman her şeyi gösterecek. Bu adam hoca olması için zaman ister.

Recep Düzyol: Yazık oluyor, önlemini almaları lazım, yoksa her hafta hasta olacağız.

Erol Şabanoğlu: Ben geçen hafta yazdım, şimdi de yazıyorum. Bu hoca olmaz, olamaz. Yeterli değil arkadaş, bas bas bağıra bağıra söylüyoruz, gitsin amatör takım çalıştırsın. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version