Hatayspor’un Calvo ile Sözleşme İmzaladı İddiası

Hatayspor’un savunma hattını güçlendirme çalışmalarında, Kosta Rikalı tecrübeli stoper Francisco Calvo’nun gündeme geldiği iddia edildi. Doğanay Yiğitoğlu’nun İddiasına göre, 31 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu Calvo ile Hatayspor 2 yıllık bir sözleşme imzaladı. Calvo’nun kısa süre içinde Mersin’de takımla birlikte idmanlara başlaması bekleniyor. Calvo’nun Kariyeri Francisco Javier Calvo Quesada, stoper mevkisinde görev yapan başarılı bir savunma […]

Hatayspor’un savunma hattını güçlendirme çalışmalarında, Kosta Rikalı tecrübeli stoper Francisco Calvo’nun gündeme geldiği iddia edildi.

Doğanay Yiğitoğlu’nun İddiasına göre, 31 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu Calvo ile Hatayspor 2 yıllık bir sözleşme imzaladı. Calvo’nun kısa süre içinde Mersin’de takımla birlikte idmanlara başlaması bekleniyor.

Calvo’nun Kariyeri
Francisco Javier Calvo Quesada, stoper mevkisinde görev yapan başarılı bir savunma oyuncusu olarak tanınıyor. Şu anda Meksika’nın Liga MX ekiplerinden Juárez’de forma giyen Calvo, 2011 yılından bu yana Kosta Rika millî takımında da düzenli olarak forma şansı buldu. Millî formayla 87 kez sahaya çıkan Calvo, bu karşılaşmalarda 9 gol atarak savunmadaki etkinliğini hücum anlamında da göstermeyi başardı.

Hatayspor, Süper Lig’de üst sıralara oynama hedefini sürdürebilmek adına savunma hattına deneyimli bir ismi katmayı planlıyor. Francisco Calvo, hem tecrübesi hem de uluslararası düzeydeki başarısıyla bu mevki için güçlü bir aday olarak öne çıkıyor. Kulüp tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da, Mersin’deki antrenmanlara katılması beklenen Calvo’nun Hatayspor’a önemli katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Bu transferin kesinleşmesi halinde Hatayspor’un savunma hattı daha da güçlenecek ve Süper Lig’deki hedefleri doğrultusunda önemli bir avantaj elde edecek. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version