Hatayspor’un Yeni Golcüsü Carlos

Atakaş Hatayspor, Mozambik’in Katar-Al- Sailiya’da top koşturan golcüsü SERGİO CARLOS STRANDBERG’e imza attırarak yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. Hatayspor Katar ekibi Al- Sailiya takımında forma giyen Mozambik asıllı İsveçli santrafor Sergio Carlos STRANDBERG ile iki yıllığına anlaştı. Carlos bu sezon forma giydiği takımında 26 maçta 15 gol ve 3 asistle oynadı. Teknik direktör Volkan Demirel’in […]

Atakaş Hatayspor, Mozambik’in Katar-Al- Sailiya’da top koşturan golcüsü SERGİO CARLOS STRANDBERG’e imza attırarak yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi.

Hatayspor Katar ekibi Al- Sailiya takımında forma giyen Mozambik asıllı İsveçli santrafor Sergio Carlos STRANDBERG ile iki yıllığına anlaştı. Carlos bu sezon forma giydiği takımında 26 maçta 15 gol ve 3 asistle oynadı.

Teknik direktör Volkan Demirel’in ısrarla istediği oyuncu dün İstanbul’a geldi ve Volkan Demirel ile bir araya gelerek mukaveleye imza attı.

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, takımın yeni golcüsünü sosyal medyadan duyurdu. Instagram’dan İsveçli golcü Carlos Strandberg ile birlikte fotoğraf paylaşan yapan Demirel oyuncuyu etiketleyip ‘Ailemize hoş geldin’ dedi.

Exit mobile version