HATSU, 6 Şubat Deprem Şehitlerini Dualarla Andı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), 6 Şubat 2023 depremlerinde hayatını kaybeden personelini ve yakın zamanda vefat eden çalışanlarını Yasin-i Şerif ve Hatm-i Şerif duası ile andı.

Deprem şehitleri için dua programı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), 6 Şubat 2023 depremlerinde şehit olan 36 personelini unutmadı. Kurum, ayrıca geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Muhammed Berkan Karakaya ile geçmiş dönemlerde görev yapmış HBB ve HATSU çalışanlarını da dualarla andı.

Habib-i Neccar Camii’nde anma

Depremin ardından restorasyon çalışmaları tamamlanarak yeniden ibadete açılan Habib-i Neccar Camii’nde düzenlenen programa, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kandemir, HATSU Genel Müdürü Fatih Cihangir, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Bahattin Topbaş, Yazı İşleri Daire Başkanı Abdülbasit Körük, Genel Müdür Yardımcıları Ebubekir İnce ve Fahrettin Gökhan Gümüşcan, daire başkanları, şube müdürleri, kurum personeli ve vefat eden personelin aileleri katıldı.

Yasin-i şerif ve hatm-i şerif tilaveti

Program kapsamında HATSU Genel Müdürü Fatih Cihangir, şehit personelin aileleriyle bir araya gelerek başsağlığı dileklerini iletti. Habib-i Neccar Camii imamları tarafından Yasin-i Şerif tilaveti gerçekleştirildi ve Hatm-i Şerif duası ile depremde hayatını kaybedenler dualarla anıldı.

 

Exit mobile version