HATSU 7 ayda 7 bin 459 bağlantı, 44 bin 899 metre atık su inşaatı yaptı

Hatay BŞB’ye bağlı HATSU, 6 Şubat depreminden bu yana geçen 7,5 aylık süreçte altyapıdaki büyük tahribatın onarımı ile kurumun tüm gücüyle seferber olduğu kaydedildi ve 7 ayda 7 bin 459 bağlantı yapılırken,44 bin 899 metre atık su inşa edildiği bildirildi. HATSU,” Hatay’ımız İçin Sıkı Çalışıyoruz…” başlığı altında 7 aylık hizmetlerinin bir kısmını şöyle paylaştı: “Yaşadığımız […]

Hatay BŞB’ye bağlı HATSU, 6 Şubat depreminden bu yana geçen 7,5 aylık süreçte altyapıdaki büyük tahribatın onarımı ile kurumun tüm gücüyle seferber olduğu kaydedildi ve 7 ayda 7 bin 459 bağlantı yapılırken,44 bin 899 metre atık su inşa edildiği bildirildi.
HATSU,” Hatay’ımız İçin Sıkı Çalışıyoruz…” başlığı altında 7 aylık hizmetlerinin bir kısmını şöyle paylaştı:
“Yaşadığımız depremlerin ardından muhtelif bölgelerde kurulan yeni yaşam alanlarında temiz su iletimini sağlamak ve atık suları tahliye etmek amacıyla 6 Şubat’tan bu yana 7 bin 459 adet bağlantı çalışması gerçekleştirdik.
Deprem sonrası hasar gören atık su hatlarını onarma ve yaşam noktalarında atık su tahliyesini sağlama kapsamında 6 Şubat’tan bu yana 44 bin 899 metre atık su hattı inşa ettik.
Yaralarımızı sarmak ve Hatay’ımızı ayağa kalkmak için mücadelemizi sürdürüyoruz.” (Meriç Demiray)
Exit mobile version