Hatsu Ekipleri Çalışıyor

İskenderun-Sarıseki-Denizciler bölgesindeki 9 km. arızalı su hattı onarılıyor. Hatay Su Kanalizasyon Ekiplerinin İskenderun bölgesindeki deprem sonucu arızalanan içme suyu borularına müdahale ettiği kaydedildi. HATSU adına dün yapılan açıklamada Sarıseki ile Denizciler bölgelerinde 9 km’lik kısımda onarım yapıldığı belirtildi ve şöyle denildi“Yüzyılın Felaketi” olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde İskenderun ilçemize bağlı Değirmendere bölgesinde hasar gören ve Denizciler, […]

İskenderun-Sarıseki-Denizciler bölgesindeki 9 km. arızalı su hattı onarılıyor.

Hatay Su Kanalizasyon Ekiplerinin İskenderun bölgesindeki deprem sonucu arızalanan içme suyu borularına müdahale ettiği kaydedildi.

HATSU adına dün yapılan açıklamada Sarıseki ile Denizciler bölgelerinde 9 km’lik kısımda onarım yapıldığı belirtildi ve şöyle denildi“Yüzyılın Felaketi” olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde İskenderun ilçemize bağlı Değirmendere bölgesinde hasar gören ve Denizciler, Sarıseki, Karayılan, Akarca, Azgınlık, Kavaklıoluk mahallelerini besleyen 9 km’lik içmesuyu hattında onarım çalışmalarımız özverili şekilde devam etmektedir. Zorlu arazi şartlarına rağmen hasarlı hatta onarım çalışmalarımızın 8 km’si tamamlanmış bulunmaktadır. Kalan bölümleri de en kısa sürede tamamlayıp su iletiminin mahallelerimize sağlanması planlanmaktadır.”

Exit mobile version