HATSU kabloları çalındı

Hatay Büyükşehir belediyesine bağlı HATSU’nun su iletimi sağlayan boruları ile enerji iletimini sağlayan kablolara yönelik sabotajlar sürüyor. İki gün önce Kırıkhan’da önceki gün de Reyhanlı’da hırsızlar elektrik kablolarını kopardı ,çaldı ve Reyhanlı ilçesine su iletiminin aksamasına yol açtı. Hatay BŞB-HATSU kurumu halka zarar veren hırsızlık olayını şöyle duyurdu: “Reyhanlı ilçemize bağlı Bayır Mahallesi’nde su iletimini […]

Hatay Büyükşehir belediyesine bağlı HATSU’nun su iletimi sağlayan boruları ile enerji iletimini sağlayan kablolara yönelik sabotajlar sürüyor. İki gün önce Kırıkhan’da önceki gün de Reyhanlı’da hırsızlar elektrik kablolarını kopardı ,çaldı ve Reyhanlı ilçesine su iletiminin aksamasına yol açtı. Hatay BŞB-HATSU kurumu halka zarar veren hırsızlık olayını şöyle duyurdu:
“Reyhanlı ilçemize bağlı Bayır Mahallesi’nde su iletimini sağladığımız tesisteki elektrik kablolarının kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınması ve elektrik panolarının zarar görmesi nedeniyle Değirmenkaşı, Cumhuriyet, Bayır, Fidanlık, Kurtuluş, Esentepe ve Bağlar mahallelerinde su iletiminde aksama yaşanmaktadır. Kişilerin tespiti için yasal işlemler başlatılmış olup, onarım çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşların su kullanma hakkını gasp eden kimseleri esefle kınıyoruz.” (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version