HATSU Personelinin Eşi Vefat Etti

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HATSU’da yönetici konumundaki bir personelin eşi vefat etti. Abone İşleri Dairesi Başkanlığı 3. Bölge Şube Müdürü Filiz Upçin, eşini kaybetti. Vefat eden Kemal Upçin, dün hazin bir törenle toprağa verildi. Cenaze törenine HATSU Genel Müdürü İkbal Polat ile kurum çalışanlarının büyük bir bölümü katıldı.Bu arada HATSU kurumsal paylaşımında da acı olaya […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HATSU’da yönetici konumundaki bir personelin eşi vefat etti. Abone İşleri Dairesi Başkanlığı 3. Bölge Şube Müdürü Filiz Upçin, eşini kaybetti. Vefat eden Kemal Upçin, dün hazin bir törenle toprağa verildi. Cenaze törenine HATSU Genel Müdürü İkbal Polat ile kurum çalışanlarının büyük bir bölümü katıldı.
Bu arada HATSU kurumsal paylaşımında da acı olaya yer verilerek şöyle denildi:
“Abone İşleri Daire Başkanlığı 3. Bölge Şube Müdürümüz Filiz Upçin’in değerli eşi Sayın Kemal Upçin’i son yolculuğuna uğurladık. Kendisine Allah’tan gani gani rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun.
Cenaze törenine; Genel Müdürümüz Sayın Muhammed İkbal Polat, Genel Müdür Yardımcımız Sayın Ramazan Bozkurt, Daire Başkanlarımız, personelimiz yanı sıra sevenleri katılım gösterdi.”

Exit mobile version