HATSU yüzlerce arıza aldı

Hatay genelinde yaşanan sağanak yağışların yol açtığı su baskını, göllenmelerle ilgili Hatay BŞB’ye bağlı HATSU ile itfaiye birimlerine çok sayıda bildirim gittiği kaydedildi. Hatay BŞB başkanı Lütfü Savaş, ekiplerin 24 saat aralıksız görevde olduğunu bildirdi. Başkan Savaş’ın açıklaması şöyle; “Değerli Hemşehrilerim; Bugün itibariyle ilimizde gerçekleşen şiddetli yağışlar sonucunda 112 AÇM ile HATSU 153 Çağrı Merkezimize […]

Hatay genelinde yaşanan sağanak yağışların yol açtığı su baskını, göllenmelerle ilgili Hatay BŞB’ye bağlı HATSU ile itfaiye birimlerine çok sayıda bildirim gittiği kaydedildi. Hatay BŞB başkanı Lütfü Savaş, ekiplerin 24 saat aralıksız görevde olduğunu bildirdi.
Başkan Savaş’ın açıklaması şöyle;
“Değerli Hemşehrilerim;
Bugün itibariyle ilimizde gerçekleşen şiddetli yağışlar sonucunda 112 AÇM ile HATSU 153 Çağrı Merkezimize İskenderun, Antakya, Arsuz, Dörtyol, Defne, Reyhanlı, Altınözü, Hassa ilçelerimizden gelen çok sayıda su baskını ihbarına ekiplerimiz ivedilikle müdahale etmiştir.
Evi, konteyneri kullanılamaz hale gelen hemşerilerimiz AFAD çalışma grubuyla yapılan ortak çalışmalar sonucunda tahliye edilmiştir. Aşırı yağışlar sebebiyle kullanılamaz hale gelen Reyhanlı Demirköprü Polis Kontrol Noktası yolu HATSU ve Fen İşleri ekiplerimizin özverili çalışmaları sonucunda ulaşıma açılmıştır. Ekiplerimiz; Acil Durum Yönetimi Başkanlığındaki tüm birimlerimiz ve paydaş kurumlar ile koordineli bir şeklide çalışmaya devam etmektedir.
Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 112 ile ALO 153 ve 185 HATSU hatlarımızı arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.” (Adil Yeşildağ)


Exit mobile version