Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

HATSU’dan eğitim kurumlarına altyapı takviyesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (HATSU), vatandaşlardan gelen taleplerin yanı sıra eğitim öğretim kurumları, ibadethaneler, dernek ve kuruluşların altyapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Geleceğimizi şekillendiren öğrencilerimizin eğitim gördüğü okulların daha sağlıklı bir ortam haline gelmesi adına yapılan çalışmaların devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, okullarda bulunan eski atıksu hattı yerine yeni hattın döşendiğini belirtti.
Merkez ilçe Antakya’da bulunan Dikmece Kuyucak İlkokulu içindeki eski kanal hattının deplase edildiğini aktaran Genel Müdürlük, çalışma kapsamında 150 metre yeni kanal hattının döşendiğini aktararak 1 kepçe, 1 paletli ekskavatör, 1 kamyon ve 2 personelin yürüttüğü çalışma sayesinde sağlık açısından oluşabilecek tehlikelerin ve kötü kokuların önüne geçildiğini açıkladı.
Eğitime ve eğitim kurumlarına yapılan hizmetlerden ötürü mahalle sakinleri ve okul çalışanları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile HATSU ekiplerine teşekkür etti.  -Mehmet ÖZGÜN-

DİĞER VİDEOLAR