HATSU’ya yeni araç desteği

  Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), vatandaşlara daha kaliteli ve etkin hizmet sunmak amacıyla araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Son olarak, 2 adet yeni kombine araç ve 1 adet vidanjör ile filosunu güçlendiren HATSU, il genelindeki altyapı arızalarına müdahalede önemli bir adım atmış oldu. HATSU’nun araç filosundaki bu yenilik, özellikle […]

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), vatandaşlara daha kaliteli ve etkin hizmet sunmak amacıyla araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Son olarak, 2 adet yeni kombine araç ve 1 adet vidanjör ile filosunu güçlendiren HATSU, il genelindeki altyapı arızalarına müdahalede önemli bir adım atmış oldu.

HATSU’nun araç filosundaki bu yenilik, özellikle 6 Şubat’ta meydana gelen büyük felaketin ardından hızla gelişen altyapı ihtiyaçlarına daha etkili çözümler sunmayı hedefliyor. HATSU, Hatay’ın daha hızlı bir şekilde toparlanması ve altyapı eksikliklerinin en kısa sürede giderilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni araçlarla birlikte, hem teknolojik altyapının hem de hizmet kalitesinin artırılması planlanıyor.

Exit mobile version