Hatunoğlu, Modern Pazar Sözü Verdi

CHP’nin Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, Antakya’ya modern bir ‘Pazar’ sözü verdi. Pazar günü, karpuz sergisi alanındaki pazar yerine giderek vatandaşlarla bir araya gelen Hikmet Hatunoğlu, modern bir ‘Pazar’ sözü verdi. Buna dair açıklamasında, “Daha modern bir Pazar alanı, daha geniş bir Pazar alanı, gerek vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesi için, gerekse esnafımızın […]

CHP’nin Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, Antakya’ya modern bir ‘Pazar’ sözü verdi. Pazar günü, karpuz sergisi alanındaki pazar yerine giderek vatandaşlarla bir araya gelen Hikmet Hatunoğlu, modern bir ‘Pazar’ sözü verdi.
Buna dair açıklamasında, “Daha modern bir Pazar alanı, daha geniş bir Pazar alanı, gerek vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesi için, gerekse esnafımızın kendi ürünlerini sergilemesi için modern ve düzenli bir Pazar alanını gerçekleştirmek bizim boynumuzun borcu olsun” diyen Hikmet Hatunoğlu, kendilerinin çalışacağını, hizmetlerinin ise konuşacağını kaydederken, aynı gün özel bir şirketin depolama ve paketleme tesislerini ziyaret etti.
Hikmet Hatunoğlu, narenciye sektöründe faaliyet gösteren ve ithalat-ihracat taşımacılığı gerçekleştiren İş İnsanı Faiz Çorba’nın işletmeciliğini yaptığı narenciye fabrikasını ziyaretinde emekçilerle bir araya geldiğini de belirtti ve şunları söyledi.
“Allah’ın izni, milletimizin isteği ile işbaşına geldiğimizde Antakya’mıza yapacağımız hizmetler hakkında bilgi verdik. İnanıyorum ki, Antakya halkı, projeleri olan ve Antakya’ya hizmet vaat eden adaydan yana tercihini ortaya koyacaktır. Biz çalışacağız, hizmetlerimiz konuşacak. Bizleri işletmesinde ağırlayarak; misafirperverlik, sıcak ilgi ve desteklerini esirgemeyen İş İnsanı Faiz Çorba ve emekçilerine teşekkür ediyorum. Makam için değil, Antakya’ya hizmet için geliyoruz.” -Cemil Yıldız-

 

Exit mobile version