Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Hayatta var olabilmenin mutluluğunu yaşıyorum’

Bir tür nörolojik kas

Bir tür nörolojik kas hastalığı (Servikal Distoni) olan Erol Gürsel,“Sevdalı Düşler” adlı kitabında aşkı anlattı. Anılarını, özlü sözler ve şiirlerle süsleyerek roman tadında kaleme alan Gürsel’in mesajı mı?
Yaşamına ekli engelleri tek tek geçen ve kendi adına yazdığı başarı hikayesi ile de engelsiz insanların hayatlarına da örnek olan insanlardan biri, İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) memur olarak çalışan ve bir tür nörolojik kas hastalığı (Servikal Distoni) olan Erol Gürsel. Onun başarı hikayesinin finali, “Sevdalı Düşler” adlı kitabı… Kitap yazarak büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen ve anılarını “Sevdalı Düşler” adlı bir kitapta toplayan Erol Gürsel, azmiyle de çevresine örnek oluyor.
-HAYALİMDİ-
“Sevdalı Düşler” adlı kitabında aşkı anlatan Erol Gürsel, anılarını, özlü sözler ve şiirlerle süsleyerek roman tadında kaleme almış. Erol Gürsel, kitap yazma sürecindeki duygularını ise şu sözlerle ifade ediyor:
“Bu kitabı yazarken hiçbir zaman maddi beklenti içinde olmadım. Kitap yazmak hep hayalimdi ve ben bu hayali gerçekleştirmenin, bu şekilde hayatta var olabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yazmak, insanı gerçekten rahatlatıyor. Herkes yazamayabilir, duygularını ifade edemeyebilir belki, ama ben onlara denemelerini ve içlerindeki yazarı keşfetmelerini tavsiye ediyorum”.
Nörolojik engeline ve yaşadığı konuşma güçlüğüne rağmen hayata gülen gözlerle bakmaya devam eden Erol Gürsel, geçtiğimiz Şubat ayında piyasaya çıkardığı ilk kitabının ardından olumlu geri dönüşlerin de desteğiyle ikinci kitabı için hazırlıklara başladığını söyledi.-Tamer Yazar-