Haydi Defne’yi temizleyelim

Defne İlçesi gönüllüsü Onur Aslanyürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çevre temizliği ve farkındalık oluşturmayı amaçlayan “TEMİZ BİR DEFNE” etkinliğine çağrıda bulundu. Etkinliğin, Harbiye Mahallesi Muhtarlığı’nın katkılarıyla ve gerekli izinlerin alınarak gerçekleştirileceğini duyurdu. 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 10:30’da başlayacak etkinlik, Defne’nin doğasına sahip çıkmak ve çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlenecek. Etkinliğe çevre severler, […]

Defne İlçesi gönüllüsü Onur Aslanyürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çevre temizliği ve farkındalık oluşturmayı amaçlayan “TEMİZ BİR DEFNE” etkinliğine çağrıda bulundu. Etkinliğin, Harbiye Mahallesi Muhtarlığı’nın katkılarıyla ve gerekli izinlerin alınarak gerçekleştirileceğini duyurdu.
15 Eylül 2024 Pazar günü saat 10:30’da başlayacak etkinlik, Defne’nin doğasına sahip çıkmak ve çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlenecek. Etkinliğe çevre severler, Defne severler, okullar, STK’lar, gençler ve çocuklar davet edildi. Etkinlik, Döver Seyir Alanı’nda başlayacak ve Harbiye Hidro Atatürk Parkı’nda sona erecek.
Aslanyürek, tüm katılımcılara çöp poşetleri ve eldivenlerin kendileri tarafından temin edileceğini belirterek, çevre bilincinin uygulamalı bir şekilde gösterileceğini vurguladı. Ayrıca, etkinliğin Defne’nin diğer ilçelerinde de devam edeceği bilgisini verdi. Herkesin desteğinin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Aslanyürek, çevrenin kıymetini bilmenin ve öğretmenin önemine işaret etti.
Etkinliğe katılmak isteyenlerin 15 Eylül’de Harbiye Mahallesi’nde buluşması bekleniyor. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version