Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haydi Yarın Maça!

“Söz konusu HATAY ise

“Söz konusu HATAY ise gerisi teferruattır” ifadesini sıklıkla kullanan Hatay’ın 11 Milletvekiline mesaj:

Hatay’ın TBMM’de 11 Milletvekili var. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yarın çalışma yapmıyor. Dolayısıyla Milletvekilleri seçim bölgelerinde olacak. Hatayspor taraftarları, ilimizin Parlamentodaki 11 Milletvekilini de yarınki Hatayspor-Trabzonspor maçında, tribünde görmek istiyor.

Bordo-Beyazlı taraftarlar; Hatay’ın Valisini, 11 Milletvekilini, 15 İlçe Belediye Başkanını, Emniyet Müdürünü, Jandarma Komutanını, resmi kurum il müdürlerini, siyasi partilerin il başkanlarını, STK temsilcilerini, Hatayspor’a geçmişte başkanlık ve yöneticilik yapmış eski Bordo-Beyazlı sevenleri, yarın Hatayspor’un karşılaşacağı, geçen yılın Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor maçında tribünde görmek istiyor.

Unutulmasın ki Hatayspor, Hatay’da her alanda en birleştirici unsurdur. Tribünlerde il yöneticilerini, siyasilerini iş insanlarını, tribünleri dolduran cefakar taraftarlarını gören Hatayspor futbolcularının maç performanslarının artacağı muhakkak. Tribünde Valisi, Milletvekilleri, Kaymakamları, Belediye Başkanları, İl’in diğer yöneticilerini gören hakemler de kendilerini daha adil olmaya zorlayacak.

İşte, Hatayspor’a tam destek zamanı. “Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır” diyen Milletvekillerimizin tamamını yarını ki maçta şeref tribününde yan yana, ayakta Hatayspor’u alkışlarken görmek istiyoruz. Yarınki Trabzonspor maçı başta olmak üzere, 3 gün sonraki Gaziantep ve 8 gün sonraki Kasımpaşa maçları da Hatayspor’un ligdeki kaderini büyük ölçüde belirleyecek. Bu zor günlerde, eleştirsek de yerden yere vursak da Hatayspor’un yanında olmalıyız. -Cemil Yıldız-