Hayvan dostu Cömert’ten vaatler

İYİ PARTİ Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert, çok iyi bir hayvan dostu olduğunu kaydederek sokak hayvanlarının da bizim gibi depremzede olduklarını söyledi. Cömert’in hayvan sevgisi üzerine söyledikleri şöyle:   “Hatay’da sokak hayvanlarımız da depremzede! Sokak hayvanlarımıza güvenli bir yaşam alanı sunmak ve hayvan haklarına dair farkındalığı artırmak için doğal yaşam parkları yaparak, sokak […]

İYİ PARTİ Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert, çok iyi bir hayvan dostu olduğunu kaydederek sokak hayvanlarının da bizim gibi depremzede olduklarını söyledi.

Cömert’in hayvan sevgisi üzerine söyledikleri şöyle:

 

“Hatay’da sokak hayvanlarımız da depremzede! Sokak hayvanlarımıza güvenli bir yaşam alanı sunmak ve hayvan haklarına dair farkındalığı artırmak için doğal yaşam parkları yaparak, sokak canlarımıza sahip çıkacağım. Sokak canlarımıza düzenli mama desteği sağlamak için mama üretim merkezi kuracağız. Bu merkezde üretilen mamalar düzenli olarak sokak hayvanlarına ulaştırılacak. Ayrıca çeşitli bölgelere can dostlarımız için su matikleri kurarak su ihtiyaçlarını sağlayacağım. Hayvanseverlerin de hizmet alabileceği, aynı zamanda başıboş sokak canlarımızın kısırlaştırma ve tedavilerinin de gerçekleştirileceği veteriner ve uzmanlarımızın çalışacağı bakım ve tedavi merkezi kuracağım.”

(Adil Yeşildağ)

Exit mobile version