HBB akaryakıt desteğini 6 ay uzattı 

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, Antakya EXPO alanı A Blok’ta bulunan Meclis Toplantı Salonu’nda Eylül ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Vekili Adnan Özkaya başkanlığında yapılan toplantıda, 53 madde gündeme alındı ve 5 madde gündem dışı olarak görüşüldü. Gündemin 6. maddesinde yer alan Ulaşım A.Ş’nin elektronik ücret toplama sistemi ve HADO Deniz Otobüsü Ulaşımı ile 6 Şubat […]

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, Antakya EXPO alanı A Blok’ta bulunan Meclis Toplantı Salonu’nda Eylül ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Vekili Adnan Özkaya başkanlığında yapılan toplantıda, 53 madde gündeme alındı ve 5 madde gündem dışı olarak görüşüldü.

Gündemin 6. maddesinde yer alan Ulaşım A.Ş’nin elektronik ücret toplama sistemi ve HADO Deniz Otobüsü Ulaşımı ile 6 Şubat depreminde zarar gören HADO Limanı ve yollarının onarımları ve yatırımlarda bulunmak amacıyla sermayesinin arttırılması konusu AK Parti grubunun itirazıyla oylamaya gidilmeyerek, Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi.

Toplu taşımaya akaryakıt desteği 6 ay uzatıldı 

Gündem dışı olarak görüşülen, Ulaşım Dairesi Başkanlığınca belirlenen güzergahlarda yolcu taşımacılığı yapan kooperatiflere günlük yapılacak kilometre baz alınarak verilen akaryakıt desteğinin 6 ay daha uzatılmasına oy birliği ile karar verildi.

Gelecek ay ki toplantı ise 10 Ekim Salı günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. – Adil Yeşildağ –

 

Exit mobile version