HBB Başkanı Mehmet Öntürk Yeni Promosyon Anlaşmasını Duyurdu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, belediye personelinin haklarını korumak amacıyla yeni bir promosyon anlaşması imzalandığını duyurdu. Geçmiş dönemde imzalanan anlaşmada net rakam yerine brüt rakam bildirilmesi nedeniyle, anlaşma yapılan banka tarafından promosyon rakamında revizyon yapıldığını ve bu durumun personelin aleyhine hak kaybına yol açtığını söyleyen Başkan Mehmet Öntürk, bu hak kaybının önüne geçmek ve […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, belediye personelinin haklarını korumak amacıyla yeni bir promosyon anlaşması imzalandığını duyurdu.

Geçmiş dönemde imzalanan anlaşmada net rakam yerine brüt rakam bildirilmesi nedeniyle, anlaşma yapılan banka tarafından promosyon rakamında revizyon yapıldığını ve bu durumun personelin aleyhine hak kaybına yol açtığını söyleyen Başkan Mehmet Öntürk, bu hak kaybının önüne geçmek ve personelin haklarını korumak için gerekli çalışmaları başlatarak yeni bir anlaşmaya imza attıklarını belirtti.

Yapı Kredi Bankası ile yapılan yeni anlaşma kapsamında, her bir belediye çalışanına 28.900 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi.

Başkan Öntürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Personelimizin haklarını korumak adına çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Yapı Kredi Bankası ile yaptığımız bu yeni anlaşma ile çalışanlarımızın mağduriyetini giderdik. Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum,” ifadelerini kullandı. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version