HBB, Dikmece’de Yolları Yeniliyor

Deprem sonrası ortaya çıkan zararların onarımı için başlatılan çalışmalarda, Dikmece Mahallesi'nde bulunan yolların asfaltlanmasıyla altyapı iyileştiriliyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesine bağlı Dikmece Mahallesi’nde meydana gelen deprem felaketi sonrasında hasar gören ve kullanılamaz hale gelen yolları asfalt çalışmalarıyla yenileme kararı aldı. Belediyenin hızlı müdahalesiyle, mahalle sakinlerinin güvenliği ve konforu için önemli bir adım atılmış oldu.


Deprem sonrası ortaya çıkan zararların onarımı için başlatılan çalışmalarda, Dikmece Mahallesi’nde bulunan yolların asfaltlanmasıyla altyapı iyileştiriliyor. Belediye ekipleri, çabalarını mahalle sakinlerinin günlük yaşantısını normale döndürmeye yönelik sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak, “Antakya ilçemizin Dikmece Mahallesi’nde deprem felaketi nedeniyle hasar gören ve kullanılamaz hale gelen yolları asfalt çalışmalarıyla yeniliyoruz” ifadelerine yer verdi.  (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version