HBB ekipleri 4 ilçede yol çalışması yapıyor

Hatay Büyükşehir belediyesi ekipleri, Samandağ, Defne, Altınözü ve Dörtyol ilçelerinde yol genişletme, istinat duvarı ile beton asfalt çalışmaları yapıyor.Devam eden çalışmalar kapsamında Hatay BŞB başkanı Lütfü Savaş,  şu bilgileri verdi:“- Altınözü ilçemizin Kurt mezrası Mahallesi yolunda yol genişletme çalışmaları ve aynı zamanda toplam 140 metre uzunluğunda 2 ayrı noktada istinat duvarı inşa çalışmalarımız devam ediyor. […]

Hatay Büyükşehir belediyesi ekipleri, Samandağ, Defne, Altınözü ve Dörtyol ilçelerinde yol genişletme, istinat duvarı ile beton asfalt çalışmaları yapıyor.
Devam eden çalışmalar kapsamında Hatay BŞB başkanı Lütfü Savaş,  şu bilgileri verdi:
“- Altınözü ilçemizin Kurt mezrası Mahallesi yolunda yol genişletme çalışmaları ve aynı zamanda toplam 140 metre uzunluğunda 2 ayrı noktada istinat duvarı inşa çalışmalarımız devam ediyor.


-Dörtyol ilçemizin Yeni yurt Mahallesi Şehit Kerim Gök Caddesi’nde ise beton asfalt serim çalışmalarımız başladı. İlimiz genelinde kesintisiz bir şekilde çalışarak hizmetlerimize devam ediyoruz.
-Defne ilçemizin Özengili Mahallesi bağlantı yolu ve Samandağ ilçemizin Huzurlu Mahallesi bağlantı yolunda beton asfalt serimi gerçekleştiriyoruz.” – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version