HBB İtfaiyesinden fabrika personeline acil durum eğitimi

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” etkinlikleri çerçevesinde farkındalık yaratmak amacıyla Arsuz’un Nardüzü Mahallesi’nde bir fabrikada yangın söndürme ve acil durumlara müdahale konularında eğitim ve tatbikat gerçekleştirdi. İtfaiye ekipleri, fabrikanın personeline yangın anında yapılması gerekenler, yangına müdahale ve yangın söndürme cihazlarının doğru kullanımına […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” etkinlikleri çerçevesinde farkındalık yaratmak amacıyla Arsuz’un Nardüzü Mahallesi’nde bir fabrikada yangın söndürme ve acil durumlara müdahale konularında eğitim ve tatbikat gerçekleştirdi.


İtfaiye ekipleri, fabrikanın personeline yangın anında yapılması gerekenler, yangına müdahale ve yangın söndürme cihazlarının doğru kullanımına yönelik uygulamalı bilgiler verdi. Tatbikat sırasında yangın anında siren sesiyle birlikte ilk yapılacak adımlar, yangın söndürme teknikleri ve acil durum planlaması detaylıca anlatıldı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurun

Eğitim sonrası itfaiye ekipleri, yangın esnasında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurulması gerektiğini hatırlatarak, yangında alınacak tedbirler ve yaralanma vakalarına karşı alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirici bir sunum yaptı.

İtfaiye ekipleri eğitim sırasında

Exit mobile version