Hbb, okullarda geri dönüşüm bilinci oluşturuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma Daire Başkanlığına bağlı ekipleri aracılığıyla öğrencilerin çevre bilinci kazanması ve geri dönüşüm kültürünü benimsemeleri amacıyla okullara geri dönüşüm kutularını ulaştırdı. Çevre koruma ve sürdürülebilirlik alanındaki projelerine bir yenisini ekleyen belediye, atık yönetimi konusunda toplumun bilinçlenmesine yönelik bu adımı attı. Geri dönüşüm kutuları, okulların çeşitli alanlarına yerleştirilerek öğrencilere atıklarını doğru bir […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma Daire Başkanlığına bağlı ekipleri aracılığıyla öğrencilerin çevre bilinci kazanması ve geri dönüşüm kültürünü benimsemeleri amacıyla okullara geri dönüşüm kutularını ulaştırdı.
Çevre koruma ve sürdürülebilirlik alanındaki projelerine bir yenisini ekleyen belediye, atık yönetimi konusunda toplumun bilinçlenmesine yönelik bu adımı attı. Geri dönüşüm kutuları, okulların çeşitli alanlarına yerleştirilerek öğrencilere atıklarını doğru bir şekilde ayırmaları ve geri dönüşüme katkıda bulunmaları konusunda fırsat sunuyor.
Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada ise, “Çevre Koruma Daire Başkanlığına bağlı ekiplerimiz, öğrencilerimizin atık yönetimi konusunda bilinçlenmesi ve geri dönüşüm kültürünü benimsemesi için geri dönüşüm kutularını okullarımıza ulaştırdı” ifadelerine yer verildi. (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version