HBB Personel Gelişimi ve Verimliliği İçin Eğitimler Verdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, personelinin hizmet kalitesini artırmak ve mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitimlerine bir yenisini ekledi. HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen “Resmi Yazışma Kuralları ve Etkili Yazışma Teknikleri” konulu eğitim programı, büyük bir katılımla gerçekleşti. HBB Yerleşkesi A Blok Meclis Toplantı Salonu’nda 2 gün boyunca devam eden eğitimlerde, […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, personelinin hizmet kalitesini artırmak ve mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitimlerine bir yenisini ekledi. HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen “Resmi Yazışma Kuralları ve Etkili Yazışma Teknikleri” konulu eğitim programı, büyük bir katılımla gerçekleşti.

HBB Yerleşkesi A Blok Meclis Toplantı Salonu’nda 2 gün boyunca devam eden eğitimlerde, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) İç Denetçisi İbrahim Ekiz ve Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Bölümü Öğretim Elemanı Araştırma Görevlisi İlknur Killioğlu Alakuş tarafından verilen sunumlar büyük ilgi gördü.

Eğitim programında, personele Resmi Yazışma Ortamları, Belgenin Şekli Özellikleri, Yazı Tipi ve Harf Büyüklüğü gibi temel konuların yanı sıra Kurumsal Logo Kullanımı, Muhatap Seçimi, Metin Sonu Arz-Rica Kullanımı ve Saygılı Dil Kullanımı gibi önemli detaylar aktarıldı. Katılımcılar, yazışmalarda dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında detaylı bilgi sahibi oldu ve etkili iletişim için gerekli olan becerileri güçlendirdi.

Eğitim sonunda katılımcılar, günlük iş hayatlarında daha etkili ve düzenli yazışmalar yapma konusunda kendilerini daha donanımlı hissetmekte ve bu eğitimin mesleki gelişimlerine önemli bir katkı sağladığını ifade ettiler. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version