HBB Spor Kompleksi Yıkılacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait Antakya Altınçay Mahallesi’ndeki spor kompleksi yıkılacak. Depremden bu yana geçen yaklaşık 1,5 yıllık sürede yıkımı ile ilgili karar alınamayan spor kompleksi için nihayet yıkım kararı çıktı. Yetkililer, spor kompleksi içindeki taşınabilir eşyaların çıkartılmasını ve tesisin boşaltılmasını istedi. Bu nedenle hafta sonunda spor kompleksinden yüzlerce malzeme, spor aleti ve eşya taşınarak dışarıya […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait Antakya Altınçay Mahallesi’ndeki spor kompleksi yıkılacak. Depremden bu yana geçen yaklaşık 1,5 yıllık sürede yıkımı ile ilgili karar alınamayan spor kompleksi için nihayet yıkım kararı çıktı.

Yetkililer, spor kompleksi içindeki taşınabilir eşyaların çıkartılmasını ve tesisin boşaltılmasını istedi. Bu nedenle hafta sonunda spor kompleksinden yüzlerce malzeme, spor aleti ve eşya taşınarak dışarıya çıkartıldı.

Spor Kompleksinde Neler Var?

Yıkılacağı öğrenilen Hatay BB’ye ait spor kompleksi, Altınçay Mahallesi’nde 9 dönümlük bir alanda yer alıyor. Kompleksin içinde bulunanlar:

– Açık ve kapalı yüzme havuzu
– Basketbol sahası
– 50 kişilik sporcu dinlenme odaları
– 4 adet güreş sahası
– 2 adet Kick Boks antrenman sahası
– 1 adet okçu çalışma alanı
– Kafeteryalar, açık ve kapalı oturma alanları
– Vitamin barlar
– Masa tenisi turnuva alanı
– Satranç odaları
– Seyirci tribünleri
– Aba güreşi alanları
– Sporcu soyunma odaları
– Kulüp toplantı odaları
– Hakem odaları
– Sporcu bekleme odaları
– Konferans salonları

Ayrıca, belediyeye ait bazı birimler de bu kompleks içinde yer alıyordu ve kompleks içinde uzun süre hizmet veren bir nikah salonu da bulunuyordu. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version