HBB Zabıta görevinin başında

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, il genelinde düzeni sağlamak, halk sağlığını ve vatandaşların güvenliğini artırmak amacıyla görevinin başında olmaya devam ediyor. Denetimlerini çeşitli noktalarda gerçekleştiren Zabıta ekipleri şehirlerarası taşımacılık yapan firmaları da denetleyerek otogarlarda güvenliği sağlamak, yolcu haklarına uygun bir hizmet sunulması için kontroller yaptı. Özel taksi işletmecilerin güvenli bir şekilde hizmet vermesini sağlamak […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, il genelinde düzeni sağlamak, halk sağlığını ve vatandaşların güvenliğini artırmak amacıyla görevinin başında olmaya devam ediyor.

Denetimlerini çeşitli noktalarda gerçekleştiren Zabıta ekipleri şehirlerarası taşımacılık yapan firmaları da denetleyerek otogarlarda güvenliği sağlamak, yolcu haklarına uygun bir hizmet sunulması için kontroller yaptı.

Özel taksi işletmecilerin güvenli bir şekilde hizmet vermesini sağlamak amacıyla incelemeler yapan Büyükşehir Zabıtası, araçların teknik şartlara uygunluğu ve sürücülerin belgelerini inceleyerek toplu taşıma araçlarında konforlu bir seyahat ortamının sağlanmasına katkıda bulunuyor.

Deprem bölgesinde oluşan güvenlik zafiyetlerinin önüne geçmek ve şehirdeki sosyal düzenin korunması için mesailerini aksatmayan ekipler, dilenciliğinde önlenmesi için özel bir çaba harcayıp denetimleri arttırdı. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version