HBB’de ATM Personeli Dönemi Sona Erdi

  Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda kurumsal yapısını yenilemeye devam ediyor. Seçim döneminde göreve geldiğinde HBB’de çalışanla çalışmayanın ayrımının yapılacağına dair söz veren Öntürk, vaatlerinden birini daha gerçekleştirerek belediyede ATM personeli dönemine son verdi. HBB’nin tüm birimlerinde uygulanmaya başlanan Personel Devam Kontrol Sistemi (PDKS), çalışanların çalışma sürelerini ve izin durumlarını […]

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda kurumsal yapısını yenilemeye devam ediyor. Seçim döneminde göreve geldiğinde HBB’de çalışanla çalışmayanın ayrımının yapılacağına dair söz veren Öntürk, vaatlerinden birini daha gerçekleştirerek belediyede ATM personeli dönemine son verdi.
HBB’nin tüm birimlerinde uygulanmaya başlanan Personel Devam Kontrol Sistemi (PDKS), çalışanların çalışma sürelerini ve izin durumlarını daha etkin bir şekilde yönetmeyi amaçlıyor. Bu sistemle birlikte personelin devamsızlıkları, çalışma saatleri ve izinleri kolayca takip edilebilecek.
Daha Şeffaf Çalışma Ortamı Sağlanacak
PDKS’nin sunduğu avantajlar arasında, doğru veri girişleri ile personel maaşlarının hesaplanmasındaki doğruluk oranının artması, bütçe yönetiminde iyileşmeler ve iş gücü verimliliğinde artış yer alıyor. Sistemin şeffaf yapısı sayesinde, çalışanlar daha düzenli ve denetimli bir çalışma ortamında görev yapacak.
Bu yenilik çerçevesinde, HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından PDKS ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toptaş, PDKS’nin Faydalarını Anlattı
HBB birimlerinin yoğun katılım sağladığı toplantıda, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bahattin Toptaş, sistemin işleyişine dair detaylı bilgiler verdi ve katılımcıların sorularını yanıtladı. Toptaş, PDKS’nin belediyedeki iş süreçlerine katkı sağlayacağını belirterek, aktif katılım ile sistemin daha etkili kullanılacağını vurguladı.

Exit mobile version