Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

HBB’den 15 Temmuz şehitlerinin emanetlerine vefa ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek vefa ve minnet duygularını iletti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz şehitlerinin ailelerini yalnız bırakmadı.

HBB ekipleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde şehiti yakınlarıyla bir araya gelinerek onların acıları ve hatıraları paylaşıldı. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitler rahmet, minnet ve dualarla anıldı.

“Şehit Aileleri Baş Tacımızdır”

Ziyaretlerde, şehitlerin emanetleri olan ailelere duyulan vefa ve şükran bir kez daha dile getirildi. HBB yetkilileri, şehit ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu vurgulayarak kahramanların fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını ifade etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehit ailelerinin her daim yanında olmaya, sosyal destek çalışmalarını sürdürmeye ve millî birlik ile beraberlik ruhunu yaşatmaya kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.