HBB’den Anneler Günü’ne özel etkinlik

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ve dünyada her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla konteyner kentte yaşayan depremzede annelere özel bir etkinlik düzenledi. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu olan UNESCO Hatay Gastronomi Evi ile Suna’nın Kızları Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Koç Konteyner Kenti’nde kalan depremzede anneler Gastronomi Evi’nde ağırlandı. Gastronomi Evi’nin kadın şefleri […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ve dünyada her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla konteyner kentte yaşayan depremzede annelere özel bir etkinlik düzenledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu olan UNESCO Hatay Gastronomi Evi ile Suna’nın Kızları Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Koç Konteyner Kenti’nde kalan depremzede anneler Gastronomi Evi’nde ağırlandı.
Gastronomi Evi’nin kadın şefleri ve annelerin bir araya geldiği etkinlikte, şehrin sokaklarını saran o eşsiz kokusuyla herkesi mest eden, yapılışıyla tam bir kültür yemeği ve Coğrafi İşaretli bir ürün olan Hatay Mutfağı’nın olmazsa olmaz lezzetlerinden Kaytaz Böreği atölyesi düzenlendi.
Başarılı kadın şefler ve annelerin hazırladığı birbirinden lezzetli Kaytaz Börekleri ile etkinlik hem eğlenceli hem de damakları tatlandırdı.
Katılımcılar, oldukça keyifli bir Anneler Günü kutlaması yaşadıklarını ifade ederek, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve kendilerini ağırlayan Gastronomi Evi çalışanlarına teşekkür ettiler. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version