HBB’den bayram ziyaretlerine ücretsiz ring seferleri

Haty Büyükşehir Belediyesi, Arefe günü ve Kurban Bayramı’nın ilk günü mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz ring seferleri düzenliyor. Belediye sayfasından alınan bilgilere göre, bu hizmet, vatandaşların bayram günlerinde sevdiklerinin mezarlarını rahatça ziyaret edebilmeleri için planlandı. Ring seferleri, belirlenen saatlerde farklı güzergahlardan hareket edecek ve mezarlıklara ulaşımı sağlayacak. Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bu hizmetten en iyi […]

Haty Büyükşehir Belediyesi, Arefe günü ve Kurban Bayramı’nın ilk günü mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz ring seferleri düzenliyor. Belediye sayfasından alınan bilgilere göre, bu hizmet, vatandaşların bayram günlerinde sevdiklerinin mezarlarını rahatça ziyaret edebilmeleri için planlandı.

Ring seferleri, belirlenen saatlerde farklı güzergahlardan hareket edecek ve mezarlıklara ulaşımı sağlayacak. Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bu hizmetten en iyi şekilde faydalanabilmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladığını belirtti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bayramlarını huzur içinde geçirmelerini temenni ederken, tüm Hatay halkına hayırlı bayramlar diledi. Bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin belediyenin internet sitesinden veya sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.

Ring seferi nedir? 

Ring seferi, başladığı noktaya geri dönen, kalktığı yer ile döndüğü yer aynı olan otobüs hatları için kullanılan bir tabirdir. Bir toplu taşıma aracının ilk ve son durağı aynı nokta olan seferine ring seferi denir. – Meriç Demiray-

Exit mobile version