HBB’den çevre ve yol bakımı için gece mesaisi

6 Şubat depremlerinden ağır yara alan Hatay’ın yeniden inşa süreci hızla devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), sahada tespit ettiği ihtiyaç ve sorunlara anında müdahale ederek kentin ihya çalışmalarına katkı sağlıyor. HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Çevre Koruma ve Kontrol, […]

6 Şubat depremlerinden ağır yara alan Hatay’ın yeniden inşa süreci hızla devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), sahada tespit ettiği ihtiyaç ve sorunlara anında müdahale ederek kentin ihya çalışmalarına katkı sağlıyor.
HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Çevre Koruma ve Kontrol, Ulaşım ve Zabıta Daire Başkanlıklarına bağlı ekipler, çevre kirliliği, ulaşım aksaklıkları ve çirkin görüntülerin önüne geçmek amacıyla eş zamanlı tespit ve çözüm çalışmaları yürütüyor.


Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren HATSU ekipleri, kent genelinde tıkanan ve sorunlu atık su bacalarına müdahale ederken, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi ekipleri de ulaşımı aksatabilecek bölgelerde yol bakım ve onarım çalışmalarına ağırlık verdi.
Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlıklarına bağlı ekipler ise gece boyunca peyzaj, çevre düzenlemesi, temizlik ve bakım onarım çalışmalarını sürdürdü.

Exit mobile version