HBB’den gençlerin mutluluğuna teknik destek

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, okullarda düzenlenen mezuniyet törenlerine verdiği teknik ekipman desteğiyle öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu. Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi, Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu ve Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi’nin mezuniyet törenlerinde HBB ekipleri; platform, ses sistemi ve LED ekran desteğinde bulunarak öğrencilerin bu mutlu günlerinde yanlarında yer aldı. […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, okullarda düzenlenen mezuniyet törenlerine verdiği teknik ekipman desteğiyle öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu.
Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi, Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu ve Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi’nin mezuniyet törenlerinde HBB ekipleri; platform, ses sistemi ve LED ekran desteğinde bulunarak öğrencilerin bu mutlu günlerinde yanlarında yer aldı.
HBB yetkilileri, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatlarına her türlü katkıyı sunmak için çalıştıklarını belirterek, tüm öğrenci ve öğretmenlere mutlu bir tatil geçirmeleri dileğinde bulundu.
Hatay Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitim süreçlerine katkıda bulunarak onların yanında olmaya devam edeceğini vurguladı. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version