HBB’den Milli Takım İçin Dev Ekran

Hatay Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Final karşılaşmaları kapsamında Hollanda ile oynayacağı maçı HBB Kisecik Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da kurulacak dev ekranda yayınlayacak.Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, bugün saat 22.00’de Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takımımıza başarılar diledi. Öntürk, tüm Hataylıları sırtlarında ay yıldızlı formalar, ellerinde Türk bayraklarıyla bu heyecana […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Final karşılaşmaları kapsamında Hollanda ile oynayacağı maçı HBB Kisecik Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da kurulacak dev ekranda yayınlayacak.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, bugün saat 22.00’de Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takımımıza başarılar diledi. Öntürk, tüm Hataylıları sırtlarında ay yıldızlı formalar, ellerinde Türk bayraklarıyla bu heyecana ortak olmaya davet etti.
Maçı dev ekranda izlemek isteyen vatandaşlar için şehrin birçok noktasından servis hizmeti sağlanacak. Servis araçları Habib-i Neccar Kavşağı (Honda Kavşağı) ve Orhanlı Kavşağı olmak üzere iki farklı noktadan hareket edecek ve belirlenen duraklardan yolcularını alarak HBB Yerleşkesi Amfi Tiyatro’ya götürecektir. Maç bitiminde ise servis araçları aynı güzergâhtan kalkış noktalarına dönecektir.
Ayrıca Hatay Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri, Habib-i Neccar Kavşağı (Honda Kavşağı) Emlak Konutları Konteyner Kent güzergâhından HBB Yerleşkesi Amfi Tiyatro alanına saat 20.30’dan maç başlama saatine kadar ücretsiz ring servisi yapacak. Maç bitiminde ise aynı güzergâhtan kalkış noktasına dönecektir. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version