HBB’den muhtarların sorunlarına çözüm arayışı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, muhtarlarla düzenlediği istişare toplantılarıyla mahallelerin ihtiyaçlarını hızlıca belirleyip çözümler üretmeye devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), muhtarlarla yaptığı istişare toplantılarına Erzin ve Arsuz ilçelerinde devam ederek mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Bu toplantılarla HBB, vatandaş ve kurumlar arasında bir köprü oluşturmayı hedefliyor.

Ulaşım ve altyapı konularında detaylı bilgilendirme

HBB Muhtarlar Dairesi Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen toplantılara, Erzin ve Arsuz’daki mahalle muhtarları katılım sağladı. Toplantılarda, ulaşım, altyapı, çevre sağlığı, sosyal ve kültürel hizmet alanlarında yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. HBB Muhtarlar Dairesi Başkanı Rüstem Bahadırlı’nın katıldığı etkinlikte, ilgili tüm birimlerden personeller de hazır bulunarak muhtarların taleplerini birinci ağızdan dinledi.
Toplantıda muhtarlar tarafından dile getirilen talep ve şikâyetler, ilgili birim amirleri tarafından dikkatle not alındı ve değerlendirmeye alındı. HBB’nin saha ekipleri, mahallelerde tespit edilen sorunları çözmek amacıyla hızla harekete geçmeye yönelik planlamalar yaptı.

Arsuz’da istişareler nazım hikmet kültür merkezi’nde devam etti

Erzin ilçesindeki görüşmelerin ardından, Arsuz’daki Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde bir araya gelen HBB yetkilileri, burada da mahalle muhtarlarıyla birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Toplantılarda, HBB’nin farklı mahallelere yönelik projelerle ilgili bilgi verilerek, mahallelerdeki öncelikli ihtiyaçlar tespit edilmeye çalışıldı.

 

Muhtarlardan başkan öntürk’e teşekkür

Toplantılarda söz alan muhtarlar, istişarelerin mahallelerdeki problemlerin daha hızlı çözülmesine katkı sağladığını belirtti. Hatay’ın yeniden inşası için büyük bir özveriyle çalışan HBB Başkanı Mehmet Öntürk ve ekibine teşekkür eden muhtarlar, iş birliği içinde yapılan bu tür toplantıların devam etmesini talep etti.

Exit mobile version