HBB’den Savaş’ın 2023 yılı faaliyet raporuna RED

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni döneme ilk adımını attı ve geçmiş dönem belediye yönetiminin 2023 yılı faaliyet raporunu değerlendirdi. Yapılan toplantıda, belediye başkanı Lütfü Savaş’ın 2023 yılı faaliyetlerine ilişkin rapor, tartışmalara yol açtı. CHP’li meclis üyeleri raporu desteklerken, AKP ve MHP’li üyeler ise raporu yetersiz buldu.  Meclis toplantısında, CHP’li üyelerin oy birliğiyle EVET oyu vererek […]

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni döneme ilk adımını attı ve geçmiş dönem belediye yönetiminin 2023 yılı faaliyet raporunu değerlendirdi. Yapılan toplantıda, belediye başkanı Lütfü Savaş’ın 2023 yılı faaliyetlerine ilişkin rapor, tartışmalara yol açtı. CHP’li meclis üyeleri raporu desteklerken, AKP ve MHP’li üyeler ise raporu yetersiz buldu. 

Meclis toplantısında, CHP’li üyelerin oy birliğiyle EVET oyu vererek raporu desteklediği görülürken, AKP ve MHP’li üyelerin HAYIR oyu verdiği belirtildi. Meclis kararıyla, Lütfü Savaş’ın 2023 yılı faaliyet raporu RET edilmiş oldu. 

 

Exit mobile version