HBB’den Su Altyapısına Dev Yatırım

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı ve güvenilir su kaynakları için çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin hayata geçirdiği projeler kapsamında, il genelinde 3.100 kilometrelik içme suyu ve 1.421 kilometrelik atık su hattı inşa edildiği açıklandı. Yapılan açıklamaya göre, içme suyu ve atık su altyapısının geliştirilmesi ve modernize edilmesi amacıyla il genelinde geniş çaplı yatırımlar gerçekleştirildi. Tüm ilçeleri kapsayan […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı ve güvenilir su kaynakları için çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin hayata geçirdiği projeler kapsamında, il genelinde 3.100 kilometrelik içme suyu ve 1.421 kilometrelik atık su hattı inşa edildiği açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre, içme suyu ve atık su altyapısının geliştirilmesi ve modernize edilmesi amacıyla il genelinde geniş çaplı yatırımlar gerçekleştirildi. Tüm ilçeleri kapsayan bu projelerle birlikte, Hatay’ın su yönetiminin sürdürülebilirliği hedeflenirken, vatandaşların yaşam kalitesinin de artırılması amaçlanıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamanın tamamı şöyle:
“Sağlıklı ve güvenilir su kaynakları için çalışıyor, Hatay’ımızın geleceğine yatırım yapıyoruz.

Hayata geçirdiğimiz projeler kapsamında, ilimiz genelinde 3.100 km’lik içme suyu ve 1.421 km’lik atık su hatları inşa ettik.
İçme suyu ve atık su altyapılarını geliştirmek, modernize etmek için tüm ilçelerimizde geniş çaplı yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu projelerle hem vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi, hem de su yönetiminin sürdürülebilirliğini sağlamayı hedefliyoruz.” – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version