HBB’den Temizlik Seferberliği

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde halk sağlığını koruma amacıyla temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak için çeşitli bölgelerde temizlik faaliyetlerine devam ediyor. Ekipler, Habibi Neccar Kavşağı (Honda Kavşağı) ve Harbiye yolu üzerinde araçlı temizlik çalışmaları yaparken, Döver Mahallesi Seyir […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde halk sağlığını koruma amacıyla temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak için çeşitli bölgelerde temizlik faaliyetlerine devam ediyor.

Ekipler, Habibi Neccar Kavşağı (Honda Kavşağı) ve Harbiye yolu üzerinde araçlı temizlik çalışmaları yaparken, Döver Mahallesi Seyir Terasları alanında da süpürme çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrıca, Samandağ sahil şeridinde düzenli temizlik çalışmaları yapılıyor. Toplanan atık ve çöpler, tekerlekli çöp arabası, poşet veya mobil araçlar ile taşınarak bertaraf ediliyor.

Yetkililer, temizlik hizmetinin meydan, cadde, kaldırımlar, üst ve alt geçitler ile ihtiyaç duyulan tüm alanlarda 7 gün 24 saat esasına göre yürütüldüğünü belirtti. Araç-gereç ile müdahale edilemeyen ve yayaların yoğun olduğu bölgelerde ise personeller aracılığıyla elle süpürme yapılıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak adına temizlik çalışmalarına devam edeceğini duyurdu. Vatandaşlar, talep ve şikâyetlerini Alo 153 ve 444 1206 numaralı telefonlar ile Büyükşehir’in sosyal medya hesapları üzerinden “HBB Beyaz Masa”ya iletebilecekler. -Volkan İcil-

Exit mobile version