HBB’den yol çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yol çalışmalarını sürdürüyor. Defne ilçesinin Uğur Mumcu Caddesi, Sevgi Parkı yolu, Aşağıokçular ve Toygarlı mahallelerinde gerçekleştirilen iyileştirme çalışmalarıyla birlikte, Belen ilçesindeki Halilbey Mahallesi Atik Caddesi’nde deprem dolayısıyla zarar gören yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Defne ilçesinde yapılan çalışmalarda özellikle Uğur Mumcu Caddesi ve Sevgi Parkı yolu kullanıcıların daha güvenli […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yol çalışmalarını sürdürüyor. Defne ilçesinin Uğur Mumcu Caddesi, Sevgi Parkı yolu, Aşağıokçular ve Toygarlı mahallelerinde gerçekleştirilen iyileştirme çalışmalarıyla birlikte, Belen ilçesindeki Halilbey Mahallesi Atik Caddesi’nde deprem dolayısıyla zarar gören yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

Defne ilçesinde yapılan çalışmalarda özellikle Uğur Mumcu Caddesi ve Sevgi Parkı yolu kullanıcıların daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamasını sağlamak amacıyla ele alındı. Ayrıca, Aşağıokçular ve Toygarlı mahallelerindeki yolların iyileştirilmesiyle bölge halkının ulaşımını kolaylaştırmak hedeflendi.

Belen ilçesinde ise Halilbey Mahallesi Atik Caddesi’nde deprem dolayısıyla oluşan alt yapı hasarı nedeniyle acil müdahalede bulunuldu. Belediye ekipleri, yolların bakımını yaparak, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlimiz genelinde yol çalışmalarımız devam ediyor.

Defne ilçemizin Uğur Mumcu Caddesi, Sevgi Parkı yolu, Aşağıokçular ve Toygarlı mahallelerinde

Belen ilçemizin Halilbey Mahallesi Atik Caddesi’nde deprem dolayısıyla alt yapıları zarar gören yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.- Meriç Demiray-

Exit mobile version