HBB’nin Yeni Projesi: sağlıklı yaşam merkezi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü alt ve üstyapı çalışmalarıyla birlikte sosyal belediyecilik alanında da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak önemli hizmetlere imza atıyor. HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyete geçen Sağlıklı Yaşam Merkezi, ücretsiz sunduğu hizmetlerle vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmelerine olanak tanıyor.Antakya Günyazı Mahallesi’nde kendi binasında hizmet vermeye başlayan Merkez, psikolojik rehberlik […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü alt ve üstyapı çalışmalarıyla birlikte sosyal belediyecilik alanında da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak önemli hizmetlere imza atıyor. HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyete geçen Sağlıklı Yaşam Merkezi, ücretsiz sunduğu hizmetlerle vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmelerine olanak tanıyor.
Antakya Günyazı Mahallesi’nde kendi binasında hizmet vermeye başlayan Merkez, psikolojik rehberlik ve danışmanlık, doktor raporlu hastalara fizik tedavi hizmeti ile beslenme ve diyet danışmanlığı gibi hizmetleri vatandaşlara sunuyor.
Hafta içi mesai saatleri içerisinde faaliyet gösterecek olan Sağlıklı Yaşam Merkezi, ayrıca yatağa bağlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara ulaşım imkanı da sağlamaktadır.
Büyükşehir yetkilileri, Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden faydalanmak isteyen vatandaşların 0531 081 5273 veya ALO 153 numaralı hatlarından randevu alabileceklerini bildirdi.

Exit mobile version