Hemşireler Günü: Hemşireler Rektörlükte

Hatay MKÜ’de görev yapan bir grup hemşire, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Hemşireler Haftası” etkinlikleri kapsamında Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’i ziyaret etti. Rektör Eren, heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, 6 Şubat depremleri sonrasında sağlık çalışanlarının depremzede olanların acılarını ve kederlerini bir kenara bırakarak canla başla çalıştıklarını vurguladı. Sağlık çalışanlarının özverili çabalarını takdir eden Rektör Prof. […]

Hatay MKÜ’de görev yapan bir grup hemşire, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Hemşireler Haftası” etkinlikleri kapsamında Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’i ziyaret etti. Rektör Eren, heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, 6 Şubat depremleri sonrasında sağlık çalışanlarının depremzede olanların acılarını ve kederlerini bir kenara bırakarak canla başla çalıştıklarını vurguladı.

Sağlık çalışanlarının özverili çabalarını takdir eden Rektör Prof. Dr. Eren, meslek mensuplarının “Hemşireler Haftası”nı kutladı. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Turan ve Prof. Dr. Erhan Yengil de hazır bulundu.

(Mehmet Durmaz)

Exit mobile version