Hepsini Çözeceğiz…

Kadir Teksöz, acil çözülecek 5 Madde belirledi Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı’na yeniden seçilen Kadir Teksöz, ilk etapta, acil yapmak ve çözmek istedikleri 5 önemli gündem maddesi olduğunu bildirdi. Teksöz, acil çözülmesi gereken, gündemlerindeki 5 maddeyi şöyle sıraladı:1-Malumunuz üzere, Uzun Çarşı’yı her aşırı yağışlarda yağmur suları basmakta, esnafımız felç olmaktadır. Olmazsa olmazımız bu […]

Kadir Teksöz, acil çözülecek 5 Madde belirledi

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı’na yeniden seçilen Kadir Teksöz, ilk etapta, acil yapmak ve çözmek istedikleri 5 önemli gündem maddesi olduğunu bildirdi.

Teksöz, acil çözülmesi gereken, gündemlerindeki 5 maddeyi şöyle sıraladı:
1-Malumunuz üzere, Uzun Çarşı’yı her aşırı yağışlarda yağmur suları basmakta, esnafımız felç olmaktadır. Olmazsa olmazımız bu sorunu çözmek için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş kardeşimizi ziyaret ederek, ortak çözüm bulunması için çaba harcanacaktır.
2- Sebze ve Meyve Hali…
3- İlgili Bakanlıklar, üst kuruluşumuz TESK ve Milletvekillerimizle görüşerek, esnafımıza özel indirimli elektrik tarifesi uygulanması için çaba gösterilecektir.
4- Şoför Esnafımıza, ÖTV ve KDV’siz akaryakıt verilmesi…
5- Esnafımıza, daha uygun faizli, yıllık yüzde 3/4 gibi kredi sağlanması…
Teksöz, “İnşallah, el ele hepsini çözeceğiz” mesajını da verdi.

-Duygu Ertaş-

Exit mobile version