“Herkes Kocama Benziyor” oyunu Hatay’da sahnelenecek

Albireo Company tarafından organize edilen “Herkes Kocama Benziyor” isimli tek kişilik tiyatro oyunu, 1 Kasım’da Hatay Ekin Koleji’nde ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak. Oyunda, bir pavyonda tuvaletçilik yapan Ayten’in dokunaklı hayat hikayesi izleyiciye sunuluyor. Ayten, sahneden izleyiciye, onu terk eden kocası, hayatındaki hevesleri ve hayal kırıklıkları, pavyon ahbapları ve öfkesine dair etkileyici bir anlatım sunuyor. Tek […]

Albireo Company tarafından organize edilen “Herkes Kocama Benziyor” isimli tek kişilik tiyatro oyunu, 1 Kasım’da Hatay Ekin Koleji’nde ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak. Oyunda, bir pavyonda tuvaletçilik yapan Ayten’in dokunaklı hayat hikayesi izleyiciye sunuluyor. Ayten, sahneden izleyiciye, onu terk eden kocası, hayatındaki hevesleri ve hayal kırıklıkları, pavyon ahbapları ve öfkesine dair etkileyici bir anlatım sunuyor.

Tek Kişilik Etkileyici Performans:

Oyun, Alis Çalışkan’ın kaleminden çıkan bir hikaye ve Hakan Emre Ünal’ın yönetmenliğinde sahneleniyor. Ayten karakterini sahnede canlandıran isim ise başarılı oyuncu Pınar Güntürkün. Güntürkün, izleyicilere hem güldüren hem de duygulandıran bir performans vadediyor.

Hatay’daki gösteri ücretsiz İstanbuldaki oyunun geliri yardım amaçlı kullanılacak.

İstanbulda sahnelenecek olan oyunun geliri ise Hatay’daki yardım derneklerine bağışlanacak ve ayrıca kız öğrencilere burs olarak aktarılacak. Bu anlamlı etkinlik, sadece sanatsal bir şölen sunmakla kalmıyor, aynı zamanda toplumsal fayda sağlamayı da hedefliyor.

Oyun 1 Kasım saat 19.30’da Hatay Ekin Koleji’nde ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak.

Exit mobile version