Hırsızlar Enkazdan Çıkarılan Araçlara Dadandı

Deprem sonrası kentte hırsızlık olaylarının önü alınamıyor. Polis önceki gün Antakya-Güzelburç mahallesinde park ettirilmiş enkazdan çıkartılan araçların parçalarını sökmeye çalışan 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince otomobil hırsızlık suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Antakya Güzelburç mahallesinde boş alanda bulunan, depremde hasar görmüş 4 araçtan sağlam parçaları sökmeye çalışan V.İ ile K.K adlı şüpheliler […]

Deprem sonrası kentte hırsızlık olaylarının önü alınamıyor. Polis önceki gün Antakya-Güzelburç mahallesinde park ettirilmiş enkazdan çıkartılan araçların parçalarını sökmeye çalışan 2 kişiyi suçüstü yakaladı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince otomobil hırsızlık suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Antakya Güzelburç mahallesinde boş alanda bulunan, depremde hasar görmüş 4 araçtan sağlam parçaları sökmeye çalışan V.İ ile K.K adlı şüpheliler yakalandı.

Benzer oto hırsızlık olayı Reyhanlı ilçesinde de yaşandı. Reyhanlı’da meydana gelen otodan hırsızlık olayının şüphelileri: Y.Y- İ.D ile İ.Y çalmış oldukları hırsızlık malzemeleri ile birlikte Yenişehir mahallesinde yakalandı. Evlerinde yapılan aramada da Laptop, Hardisk ve cep telefonları ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen sanıklardan İ.Y tutuklanırken, diğer 2 şüpheli İ.D ile İ.Y ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu arada hırsızlık malzemeleri ise sahiplerine teslim edildi.

Exit mobile version