Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hırsızlık Suçlusuna Kaçış Yok

  Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar

 

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir yakalamaya daha imza attı. İskenderun ilçesinde 1 Temmuz 2025 günü gerçekleştirilen operasyonda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi gözaltına alındı.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.K. isimli şahıs, İskenderun’da tespit edilerek yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Hatay Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, il genelinde suç ve suçluyla mücadele çalışmalarının aralıksız devam edeceğini vurguladı.