Hristiyan Cemaati Bayrama Hazırlanıyor

Her yıl Saray Caddesinde bulunan merkez Ortodoks Kilisesinde kutlanan St. Pierre Bayramı bu yıl kilisenin depremde yıkılmasından ötürü 29 Haziran 2023 tarihinde St. Pierre mağara kilisede kutlanacak. Ortodoks cemaati vatandaşlarımız 28 Haziran 2023 tarihinde Tarsus’da bulunan St. Paul Kilisesinde bir araya gelerek saat 13:00 de şükür ve beş ekmek duası gerçekleştirecek. Cemaat 29 Haziran tarihinde […]


Her yıl Saray Caddesinde bulunan merkez Ortodoks Kilisesinde kutlanan St. Pierre Bayramı bu yıl kilisenin depremde yıkılmasından ötürü 29 Haziran 2023 tarihinde St. Pierre mağara kilisede kutlanacak.


Ortodoks cemaati vatandaşlarımız 28 Haziran 2023 tarihinde Tarsus’da bulunan St. Paul Kilisesinde bir araya gelerek saat 13:00 de şükür ve beş ekmek duası gerçekleştirecek.

Cemaat 29 Haziran tarihinde bu kez Antakya St Pierre Mağara kilisede bir araya gelerek saat 09:30 da St Pierre bayram ayinini gerçekleştirecek. Ardından kutlamalara katılan diğer cemaat önderleriyle evrensel dua okunarak bu yıl ki kutlamalar tamamlanacak.

Exit mobile version