Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

NOW TV'nin Perşembe akşamları yeni bölümleri ile yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisi bu akşam yeni bölüm ile ekranlara gelmedi. Peki, Hudutsuz Sevda yeni bölüm yok mu, neden yok? Hudutsuz Sevda izleyicileri Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman sorusuna yanıt arıyor.

NOW TV’nin Perşembe akşamları yeni bölümleri ile yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisi bu akşam yeni bölüm ile ekranlara gelmedi. Peki, Hudutsuz Sevda yeni bölüm yok mu, neden yok? Hudutsuz Sevda izleyicileri Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman sorusuna yanıt arıyor.

NOW TV’de her Perşembe akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen Hudutsuz Sevda, bu akşam izleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenmesine rağmen yeni bölümüyle yayınlanmadı. 23 Ekim’de Ankara TUSAŞ tesislerine yapılan terör saldırısı nedeniyle birçok TV kanalı yayın akışlarını değiştirdi ve planlanan diziler yerine tekrar bölümleri ekrana getirdi. Bu nedenle Hudutsuz Sevda’nın yeni bölümü de bu hafta yayınlanmıyor. İşte, detaylar…

Hudutsuz Sevda Yeni Bölüm Neden Yayınlanmadı?

Türkiye genelinde yaşanan terör saldırısının ardından TV kanalları yayın akışlarında değişikliğe gitti. Bunun sonucunda, Hudutsuz Sevda’nın yeni bölümü de ertelendi. NOW TV, bu akşam dizinin eski bir tekrar bölümünü ekrana getirdi. Hudutsuz Sevda takipçileri, dizinin yeni bölümünü göremeyince yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusunu sormaya başladı.

Hudutsuz Sevda Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Hudutsuz Sevda’nın yeni bölümü, 31 Ekim 2024 Perşembe günü saat 20.00’de ekranlara gelecek. İzleyiciler, bir hafta daha bekleyerek dizinin yeni bölümüne kavuşacaklar.

Bu Akşam Hudutsuz Sevda Yerine Ne Yayınlanacak?

Bu akşam, NOW TV’de Hudutsuz Sevda’nın eski bir tekrar bölümü yayınlanacak. Diziyi canlı takip etmek isteyen izleyiciler, NOW TV’nin yayın akışı üzerinden tekrar bölümlerini izleyebilir.

Yeni Bölüm Haftaya Perşembe

Hudutsuz Sevda, yaşanan olaylar nedeniyle 31 Ekim 2024 Perşembe günü yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Bu akşam eski bölümleriyle ekrana gelen dizi, gelecek hafta heyecan dolu gelişmelerle izleyiciyle buluşacak. Dizinin hayranları, yeni bölümü kaçırmamak için NOW TV yayın akışını takip edebilir.

Exit mobile version