Hüseyin Yayman’dan “15 Temmuz Mesajı”

AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayman, “Bu bayrak inmez, bu ezan susmaz, bu ülke bölünmez, Türk Milleti diz çökmez” ifadeleriyle Türk milletinin bağımsızlık ve birliğine vurgu yaptı. 15 Temmuz’un önemine değinen Yayman, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde büyük bir mücadele veren ve […]

AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayman, “Bu bayrak inmez, bu ezan susmaz, bu ülke bölünmez, Türk Milleti diz çökmez” ifadeleriyle Türk milletinin bağımsızlık ve birliğine vurgu yaptı.

15 Temmuz’un önemine değinen Yayman, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde büyük bir mücadele veren ve ülke için şehit düşen kahramanlarımızı duayla, gazilerimizi minnetle anıyorum. Destanları kahramanlar yazar” dedi. Yayman, bu özel günde milletin gösterdiği direnişin ve fedakarlığın unutulmaz olduğunu belirtti.

15 Temmuz’un Önemi
15 Temmuz 2016, Türk milletinin demokrasiye, bağımsızlığa ve milli birliğe olan inancını tüm dünyaya gösterdiği bir gün olarak tarihe geçti. Darbe girişimi sırasında milletimiz vatanını savunarak büyük bir destan yazdı. 15 Temmuz, sadece bir direniş günü değil, aynı zamanda demokrasinin zaferi ve milli birlik ruhunun en güçlü ifadesidir.

Türk milleti, o gece sokağa çıkarak darbecilere karşı dimdik durdu ve ülkesine sahip çıktı. Şehitlerin kanıyla sulanan bu topraklar, bağımsızlık ve özgürlüğün sembolü oldu. Gazilerin fedakarlıkları ve kahramanlıkları, milletin gönlünde ölümsüzleşti. 15 Temmuz’un anılması, milletin geleceğe olan inancını ve birlikteliğini güçlendiren bir semboldür. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version