İcardi ve Kerem takıldı; Boey ve Tete sonucu belirledi

Şampiyonlar ligi ilk maçında Kopenhag’ı evinde ağırlayan Galatasaray baskılı başladığı oyunda maçın ilk 40 dakikasında kaleci ve direkleri  geçemedi. Maça  seyircinin de desteğiyle baskılı başlayan Galatasaray’ın golcüleri çerçeveyi bulamadı. Özellikle Kerem ve Icardi ile Kopenhag kalesinde tehlike yaratan Galatasaray, pozisyonlardan yararlanamadı. Ana bir atakla savunmayı dağınık yakalayan Kopenhag  El Younoussi’nin golü  ile 35. dakikada 1-0 […]

Şampiyonlar ligi ilk maçında Kopenhag’ı evinde ağırlayan Galatasaray baskılı başladığı oyunda maçın ilk 40 dakikasında kaleci ve direkleri  geçemedi.

Maça  seyircinin de desteğiyle baskılı başlayan Galatasaray’ın golcüleri çerçeveyi bulamadı. Özellikle Kerem ve Icardi ile Kopenhag kalesinde tehlike yaratan Galatasaray, pozisyonlardan yararlanamadı. Ana bir atakla savunmayı dağınık yakalayan Kopenhag  El Younoussi’nin golü  ile 35. dakikada 1-0 yenik duruma düştü. Maçın ikinci yarısında yine ani bir atakla savunmanın boşluğundan yararlanan misafir takım, Muslera’nın kalede olmadığı bir anda Diogo’nun golüyle skoru 2 yaptı.

Karşılaşmanın 59. dakikasında Mertens ve Kerem Demirbay oyundan alındı. Yerine Tete ve Oliveira  girdi. 66. dakikada ise Kerem Aktüroğlu’nun yerine Zaha sahaya girdi. Maçın 73. dakikasında Kopenhag’da Elias Jelert ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. Jelert’in atılmasıyla baskısını daha da artıran Sarı Kırmızılılar, 86. dakikada Tete’nin yaptığı pası iyi değerlendiren Sacha Boey’in harika golüyle skoru 2-1’e getirdi. Temsilcimiz maçın bitimine 2 dakika kala ikinci yarıda oyuna giren Zaha’nın soldan yaptığı ortayı düzgün bir vuruşla topu Kopenhag kalesine gönderen Tete’nin golüyle 2-2’lik beraberliği yakaladı. Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. (Sami Gökçe)

Exit mobile version